Frakt 49kr / Leverans: 1-3 dagar / Köp över 700kr fri frakt

Smartme

Återförsäljare för Roborock / Xiaomi / Roidmi / Dreame

Postadress:
Smartme.se
Solskensgatan 5
75431 Uppsala

Smartme grundades 2019 i Uppsala av ett par smarthem entusiaster. Smartme var till en början en portal för guider och frågor kring det smarta hemmet men har under åren utvecklats till att bli en fullfjädrad webbshop med ett stort sortiment av reservdelar och tillbehör.

Smartme tillhandahåller ett komplett sortiment av tillbehör till alla Xiaomi och Roborocks robotdammsugare som finns tillgängliga på den svenska marknaden. Vi har egen tillverkning i Kina för majoriteten av tillbehören som t.ex borstar, vattenfilter och hepa filter. Vi är även återförsäljare för Roborocks egna tillbehör genom försäljningskanaler i Beijing.

Hos Smartme kan du finna både original tillbehör från Roborock samt tillbehör från vår fabrik i Kina. Smartme har även under åren utvecklat sitt produktsortiment med tillbehör och reservdelar till Xiaomis elscootrar. Vi har allt från däck, slangar, mobilhållare, lås, väskor och skydd till din elscooter. Genom en noggrann kontroll och ett noga urval samt en stor kännedom kring Xiaomis ecosystem säkerställer vi att tillbehör och reservdelar som vi säljer håller en mycket hög kvalité till ett bra pris. Service i världsklass och starka kundrelationer genom Facebook, Messenger, Instagram och epost.

Med lager i Sverige kan vi säkerställa att du som kund får supersnabba leveranser via Postnord och DHL direkt till din brevlåda eller till ombud. Vår leveranstid är 1-3 arbetsdagar inom hela Sverige.

Företagsuppgifter: Momsreg/VAT nr: SE930501275001 Orgnr: 9305012750

Fraktfritt & snabba leveranser
ikon retur

Leverans 1-3 dagar med DHL & Postnord. Fraktfritt vid köp över 700kr!

Öppet köp 14 dagar
ikon retur

Självklart öppet köp i 14 dagar.

Kundtjänst via Chatt / E-post
ikon retur

Svar inom 24h Mån-Fre. Fråga oss om produkter eller leverans!

Säker och smidig betalning
ikon retur

Med Klarna, Swish, Kort & Faktura!